Искат от Московския Патриарх да обяви Путин за „светец“ и да положи негови „мощи“ в сребърна рака

In other languages: RUSUKR

Автор: Александър Иванов

Руският „Национальный комитет+60“ е отправил апел до Московския Патриарх Кирил с настояването да бъдат положени всички усилия за сакрализацията на руския президент, диктатор и безбожник Владимир Путин. Това съобщава Росбалт.

Представители на обществената организация смятат, че „антихристът Навални“ ще се върне в Русия, за да всява смут и държавният глава се нуждае от „специална духовна защита“, каквато явно самата Московска Патриаршия не може да му осигури.

Преди пришествието на Антихриста (в образа на Навални), ангажиран от враждебния Запад, Московската Патриаршия по Божия воля просто е длъжна да го предаде на анатема. Той ще дойде, за да опорочи праведния владетел на Русия. По мнение на експертите, за укрепване на държавата всички Йерарси на Московската Патриаршия са длъжни да поставят парадни портрети на Владимир Путин в цял ръст с бял квадратен нимб. Белият ореол около главата на Владимир Путин символично отразява тайната на Божественото присъствие в него“ – се казва в обръщението на християно-талибаните московски еклисиологични еретици и езичници.

От организацията искат също така тялото на Путин след смъртта му да бъде превърнато в „свети мощи“ и искат от Патриарх Кирил „още преди да се пенсионира да разреши въпроса със сребърната рака и кувуклията в Петропавловската Катедрала в Санкт Петербург за благоверния Владимир“, където да бъдат положени неговите „мощи“.

След смъртта на президента, тялото му е неприкосновено и отива в Руската Православна Църква!“ – чете в писмото Московския Патриарх Кирил и се изумява какви чеда е възпитала Московската Патриаршия.

В писмото си до Патриарх Кирил „Национальный комитет+60“ призовават всички клирици на Московската Патриаршия да бъдат ваксинирани с руската ваксина Sputnik V.

Духовниците от Руската Православна Църква ще помогнат на страната ни да преодолее ковид заразата, като се ваксинират със свещената ваксина „Sputnik V“ – пишат от „Национальный комитет+60“.

Не за пръв път се отправя такъв апел от руснаци до Московската Патриаршия. Ние няма да се учудим, ако Московската Патриаршия реши да обяви за светец Владимир Путин. Много от починалите, които през времето Московската Патриаршия е обявявала за светци, всъщност се оказва, че реално те не са никакви светци, нито са водили праведен живот.

И въпреки, че Московската Патриаршия все още не е обявила за светец Путин, руснаците вече са изрисували икони с неговия образ, почитат го приживе, покланят му се и му се молят.


Donate to Doxologia INFONEWS: IBAN BG83STSA93000024673844

 

Follow us on Twitter: @doxologiainews

 

Follow us on Facebook page: @doxologiainfonews

 

Join our Facebook group: @doxologiainfonews.group

 

Follow us on Instagram: @doxologiainfonews

 

Follow us on ВКонтакте: @doxologiainfonews

 

Join our Telegram channel: @doxologiainfonews

 

Subscribe to us on YouTube: @doxologiainfonews


✎ КОМЕНТАРИ • COMMENTS ✎