9 engjëj u pagëzuan në Mitropolinë e Apolonisë në festën e Shën Pjetrit dhe Pavël

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Në të kremten e Lindjes së Shën Joan Pagëzorit, u krye misteri i pagëzimit dhe mirosjes për fëmijët, të rinjtë dhe gratë

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

30 vite nga zgjedhja e Fortlumturisë së Tij Anastasit, Kryepiskop i Tiranës, Durrësit dhe i Gjithë Shqipërisë

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Aktivitet vullnetar: dhurimi i gjakut!

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Ngjallja – dashuria do ta mposhtë përfundimisht urrejtjen – Kryepiskopi Anastas

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

85 Vjetori i shpalljes së Autoqefalisë

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Tomosi Patriarkal dhe Sinodik për bekimin e Autoqefalisë së Kishës Orthodhokse në Shqipëri

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Kremtim madhështor në festën e Shën Vlashit | VIDEO & FOTO

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Kryepeshkopi Anastas: Çlirim nga urrejtja dhe variantet e saj | Pashkë 2021

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

VIDEO/ ”Mos ki frikë, vetëm beso”, ambasadorja shqiptare në Athinë viziton Anastas Janullatosin, prej dy ditësh në spital nga COVID-19

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Përshëndetje falënderuese nga Fortlumturia e Tij, Kryepiskopi i Shqipërisë, Anastasi

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Kryepeshkopi Anastas Janullatos infektohet me COVID-19, niset me urgjencë me avion ushtarak drejt Athinës

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Bashkia e Tiranës i jep pronësinë e tokës Kishës së Shën Prokopit, i hapet rrugë rikthimit në identitet | VIDEO

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Daton në shekullin e 13, rikonstruktohet pas 50 vitesh Kisha e Maligradit, në Liqenin e Prespës | VIDEO

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Kryepiskopi Anastas bekon dhe uron fëmijët me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor! | VIDEO

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Deklaratë e re e Kryepiskopit Anastas rreth Kishës së Shën Sofisë

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Është mëkat edhe gabim kur vaji i fesë përdoret për të ndezur dhe për t’i shërbyer qëllimeve nacionaliste

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

NJË PERIPECI E VOGËL ME SHËNDETIN E KRYEPISKOPIT ANASTAS

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Panairi Shën Joan Vladimirit në Manastirin e „Shën Joan Vladimiri“ pranë Elbasanit | VIDEO

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading

Kisha jonë pranë familjeve në nevojë në periudhën e pandemisë

You need to login to view this content. Please Login. Not a Member? Join Us

Continue Reading
Don`t copy text!