Χειροτονία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φωκαέως κ. Ιωάννου (Κωνσταντίνου) στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πόλη Piscataway της Νεάς Ιερσέης | ΦΩΤΟ & VIDEO

In other languages: BGEN

Doxologia INFONEWS

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος προέστη στην εις Επίσκοπον χειροτονία του Επισκόπου Φωκαέως κ. Ιωάννου (Κωνσταντίνου) στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πόλη Piscataway της Νέας Ιερσέης.

Ο Αρχιεπίσκοπος ήταν συμπαραστατούμενος από τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Μηδείας κ. Απόστολο και Ευκαρπίας κ. Ιερόθεο και πολλών ιερέων από την Μητρόπολη Νέας Ιερσέης.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Κωνσταντίνου εξελέγη Επίσκοπος Φωκαέως, μέχρι πρότινος Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου, από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στις 6 Οκτωβρίου. Ο νέος Επίσκοπος Φωκαέως θα είναι Βοηθός Επίσκοπος του Μητροπολίτη Αγίου Φραγκίσκου κ. Γερασίμου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Νοεμβρίου ε.ε. ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος προέστη στην εις Επίσκοπο χειροτονία του Επισκόπου Αμάστριδος Σπυρίδωνα (Κέζιου) στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στην πόλη Belmont της Καλιφόρνιας και στις 05 Δεκεμβρίου εις Επίσκοπον χειροτονία του Επισκόπου Εξαμιλίου κ. Τιμοθέου (Μπακάκου) στον Καθεδρικό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη Merrillville της Ιντιάνα.

Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου στα αγγλικά.DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal