Начало » Other languages » Română » IPS Ioachim a donat pentru două familii afectate de incendiile de la Mănăstirea Cașin

IPS Ioachim a donat pentru două familii afectate de incendiile de la Mănăstirea Cașin


17.01.2022

Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim a oferit suma de 5.000 de lei familiilor din comuna Mănăstirea Cașin, județul Bacău, ale căror case au ars săptămâna trecută.

Donația a fost anunțată de preotul Ioan Bârgăoanu, protopopul de Onești, care gestionează ajutorarea celor două familii.

Protoiereul a făcut apel la bunăvoința credincioșilor: „Vom cumpăra, astfel, cele necesare traiului și hrană pentru copiii necăjiți. Singuri nu vom putea! Numai împreună putem sa le ștergem lacrimile”, a transmis părintele protopop.

Protopopiatul Onești susține aceste familii și prin intermediul Asociației Patmos ATOR, oferindu-le hrană zilnic și alte ajutoare până la finalizarea lucrărilor de refacere a locuințelor.

Duminică, 16 ianuarie, casa familiei Deleu, din comuna Mănăstirea Cașin, a fost mistuită de flăcări, la scurt timp după ce familia Enache din aceeași comună a trecut printr-o situație similară.

Sursă: basilica.ro

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal