O maicuta pustnica care s-a inchinat la Sf. Parascheva: “Sfanta mi-a comunicat ca mai sunt 9 ani pana la sfarsitul lumii…In judetul Iasi se va face o mareata catedrala, noul Ierusalem rasaritean!” | VIDEO

In other languages: BG


O maicuta aflata la pelerinajul de la Iasi i-a spus unui reporter Tele M ca Sfanta Parascheva i-a poruncit sa-i transmita mesajul credinciosilor. Pustnica, care sustine ca este originara din judetul Galati, sustine ca oamenii au fost pedepsiti cu acest virus Covid, din cauza rautatii iar in 2030 va veni sfarsitul lumii.

„Sfanta mi-a poruncit, pe unde merg, sa comunic venirea infricosatei judecati. Ca de nu voi comunica, voi fi pedepsita mai rau decat toata lumea. Mai sunt 9 ani pana la sfarsitul lumii. In acesti 9 ani are timp lumea sa se opreasca de la faradelegi, sa fie mai buni, sa nu se mai creada sfinti. Sfinti suntem prin fapte bune, ca Sfanta ne-a chemat, ne-a ajutat sa venim sa ne binecuvanteze cu intarire, cu curaj, cu vindecari, cu eliberare de tot raul. De aceea Sfanta ne-a chemat si ne cheama in permanenta pentru ca Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului, ne cheama pentru indreptare, sa rascumparam timpul din urma…Din nou Dumnezeu formeaza Raiul pe Pamant, asa cum este intr-o mare de rautate si faradelegi si vor ramane foarte putini oameni. In doi ani de zile, aici in judetul Iasi, vedeti ce valuri de dureri si chinuri curata Tatal Ceresc fata pamantului, pentru ca aici in judet, nu pot sa va arat hartia care am dobandit-o prin porunca Sfintei, de la Guvern, se va face o lucrare aici in judetul Iasi. Un lacas care se va numi mareata catedrala, a noii cetati, a noului Ierusalem rasaritean european al Romaniei. Dedesubt va fi scris, pregatire pentru venirea infricosatei judecati”, a spus maicuta.

Sursă: telem.ro

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal