Arhiepiscopia Bucureștilor și Serviciul de Probațiune Prahova au semnat luni un protocol de colaborare prin care persoanele care au comis infracțiuni vor fi sprijinite în procesul de reintegrare socială

In other languages: BG


Arhiepiscopia Bucureștilor și Serviciul de Probațiune Prahova au semnat luni un protocol de colaborare prin care persoanele care au comis infracțiuni vor fi sprijinite în procesul de reintegrare socială.

Colaborarea va oferi implicit mai multă siguranță în comunitate prin prevenirea recidivei și va fi implementată în cât mai multe parohii din județ.

Întâlnirea a avut loc la sediul Protoieriei Ploiești Nord și a fost mediată de Părintele Mihai Aurel Vicar Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Au participat Ciprian Gavril, Șeful Serviciului de Probațiune Prahova, și inițiatorul colaborării, Părintele Ginel Aurelian Ivan, consilier la Sectorul Cimitire, Monumente și Servicii Funerare al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Din partea protoieriilor de pe raza județului Prahova, au fost prezenți inspectorii pentru siguranța în muncă. Aceștia vor sprijini punerea în aplicare a colaborării.

Au fost stabilite amănunte procedurale și s-a convenit ca după șase luni să fie întocmit un feedback din partea Serviciului de Probațiune Prahova, pentru a observa impactul pe teren al colaborării.

Protocolul cu Serviciul de Probațiune Prahova se bazează pe experiența furnizată de colaborarea Arhiepiscopiei Bucureștilor cu Serviciile de Probațiune București și Ilfov.

Sursă: arhiepiscopiabucurestilor.ro

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal