Recunoștință din partea Episcopiei de Bălți pentru medicii din spitalele din Râșcan și Glodeni

In other languages: BG


Marţi, 27 iulie, Preasfințitul Părinte Antonie, Episcop de Bălţi, a făcut o vizită la Spitalul Raional Râşcani (director Nicolae Ursu) şi Spitalul Raional Glodeni (director Gheorghe Brânză), informează Biroul de presă al eparhiei.

Cu această ocazie, Preasfinţia Sa a gratificat şapte lucrători medicali cu cea mai înaltă distincţie pentru mireni a Episcopiei de Bălţi – „Crucea Bălţeană”.

Ierarhul a mulţumit medicilor pentru faptul că stau de veghe la sănătatea societăţii, pentru jertfa lor din timpul pandemiei şi a menţionat că slujitorii Episcopiei de Bălţi, în toată perioada de pandemie, au încercat să fie aproape de medici, făcând vizite la spitale şi înălţând rugăciuni pentru sănătatea tuturor lucrătorilor medicali şi a pacienţilor.

La IMSP Spitalul Raional Râşcani, a donat şi 2.000 de măşti de bumbac. Prea­sfințitul Părinte Episcop Antonie a specificat că măştile reprezintă donaţia Federaţiei Filantropia a Patriarhiei Române şi au ajuns la Bălţi prin Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei.

Sursă: basilica.ro

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal