Stareţul Mănăstirii Vatoped de pe Muntele Athos Arhim. Efrem a fost intubat | COVID-19

In other languages:  GR – EN – BG UKR


Potrivit unor surse medicale de la Spitalul de evanghelizare din Atena, starețul mănăstirii Vatopedi, arhimandritul Efrem, care a fost internat cu coronavirus, a început să se deterioreze brusc, potrivit orthodoxtimes.gr.

Stareţul Efrem, care este iubit în lumea ortodoxă, a fost intubat de medicii care l-au tratat în unitatea de terapie intensivă unde a fost cazat, deoarece în ultimele ore cantitatea de oxigen din corpul său a scăzut extrem de mult până la niveluri critice care pun viața în pericol. Starea sa este severă și instabilă, conform ultimelor informații.

La fel ca în Mănăstirea Vatopedi, la fel și în celelalte mănăstiri ale Muntelui Athos sunt extrem de îngrijorați și preocupați de sănătatea iubitului stareț.

Vă reamintim că la 28 mai 2021, starețul Efrem a fost transportat cu elicopterul de la Muntele Athos la Spitalul „Evangelismos” din Atena, unde în ultimele zile a fost tratat pentru coronavirus în secția specializată a spitalului. Începând de astăzi, după cum a devenit clar mai sus, el se află deja în secția de terapie intensivă, unde a fost intubat.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal