Ore critice pentru starețul Efrem din Vatopedi. Patriarhul Ecumenic și Arhiepiscopul Americii au contactat părinții Vatopedi

In other languages: GR – ENBG UKR


Comunitatea Muntelui Athos și întreaga lume ortodoxă urmăresc cu nerăbdare sănătatea starețului mănăstirii Vatopedi, domnul Ephrem, care se află în stare critică cu un coronavirus.

În prezent, sănătatea starețului este considerată extrem de critică de către medicii responsabili. După cum a raportat protothema.gr, starețul Ephraim, nu răspunde la medicamente și are o temperatură ridicată între 39-40 ° C. Vă reamintim că Bătrânul a fost intubat vineri.

După cum se știe, sănătatea sa este foarte slabă, ceea ce face munca medicilor de la Spitalul de „Evangelismos” din Atena extrem de dificilă, deoarece duhovnicul în vârstă de 64 de ani suferă de boli cronice.

Părinții Mănăstirii Vatopedi sunt în contact permanent cu medicii de la spitalul unde a fost internat în urmă cu zece zile.

Patriarhia Ecumenică și personal Patriarhul Ecumenic Bartolomeu sunt în contact permanent cu călugării Vatopedi.

Ieri, Arhiepiscopul Elpidofor al Americii a contactat părinții prin telefon și a vorbit cu ei.

El i-a încurajat cu cuvintele sale, i-a mângâiat și i-a asigurat că atât egumenul, cât și toți părinții au fost menționați în rugăciunile sale.

Părinții săi i-au mulțumit pentru sprijinul său și și-au exprimat speranța că starețul se va întoarce în curând în siguranță la Mănăstirea Vatopedi.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal