Formarea preoților din Protoieria Bacău dă roade: 1.300 de copii au participat la activitățile de Ziua Copilului


Preoții din Protoieria Bacău și-au exersat abilitățile dobândite la formarea pentru activitățile cu tinerii organizând de Ziua Copilului evenimente la care au participat 1.300 de copii și adolescenți.

Aceștia au jucat jocuri de cunoaștere și de echipă, au desfășurat activități creative, au primit daruri, au participat la cateheze, excursii sau vizite la muzee, s-au bucurat de spectacole pentru copii, de interacțiune cu socio-animatori, de teatru de păpuși, karaoke, sudoku, desene pe asfalt și competiții sportive.

Inițiativele au implicat 61 de preoți și au fost rodul participării majorității acestora la cursul de formare în metode de educație nonformală organizat de Protoieria Bacău în luna mai.

Cursul a fost susținut de dr. Oana Moșoiu și dr. Alina Mirică, formatori acreditați ai programului pentru predarea disciplinei opționale „Pregătiți pentru viață. Educație pentru viață și comunitate” (Curriculum la Decizia Școlii).

Protoieria Bacău va continua să organizeze sesiuni de prezentare de jocuri educative, pe care responsabilii din parohii le pot folosi în activitățile cu tinerii.

Sursă: basilica.ro

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal