Stareţul Mănăstirii Vatoped de pe Muntele Athos Arhim. Efrem a fost internat la spitalul din Atena Evangelismos cu coronavirus și afecțiuni medicale subiacente

In other languages: GRBGEN UKR


Starețul mănăstirii Vatoped de pe Muntele Athos, Efrem, este transferat la Atena pentru a fi tratat la clinica Covid din Evangelismos. Starețul Ephrem a fost găsit acum câteva zile, pozitiv pentru coronavirus.

Conform informațiilor de pe protothema.gr, starea de sănătate a starețului s-a deteriorat în ultimele ore și, din acest motiv, oamenii din administrația Muntelui Athos au considerat necesar să-l transfere la Atena, în mod specific la spitalul „Evangelismos”.

Cel mai probabil, starețul Ephrem va fi internat în secția de terapie intensivă pentru a primi tratamentul și îngrijirile necesare, dar medicii așteaptă în continuare să sosească la spital pentru a-și evalua starea de sănătate.

Este demn de remarcat faptul că starețul Ephrem nu fusese vaccinat împotriva Covid în timp ce suferea de boli subiacente (diabet) și a avut anterior probleme cardiace.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal