Начало » Other languages » Română » Premierul României a jucat fotbal cu seminariștii din Satu Mare: „M-au alergat puțin băieții” | VIDEO & FOTOGRAFII

Premierul României a jucat fotbal cu seminariștii din Satu Mare: „M-au alergat puțin băieții” | VIDEO & FOTOGRAFII

In other languages: BG


Premierul României a vizitat marți Liceul Teologic Ortodox Român din Satu Mare, prilej cu care s-a alăturat spontan unui meci de fotbal jucat între elevii instituției. Momentele filmate au fost postate pe pagina de Facebook a premierului. „M-au alergat puțin băieții ”, a recunoscut el.

Primul Ministru a avut o vizită oficială în județul Satu Mare, prilej cu care a vizitat și seminarul teologic din localitatea cu același nume.

Gazdă i-a fost Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, care i-a prezentat liceul teologic și biserica de lemn din incinta acestuia.

Arhiereul vicar al Maramureșului și Sătmarului i-a oferit premierului o icoană cu Sfântul Ierarh Nicolae și mai multe cărți editate de Episcopia Maramureșului și Sătmarului.

Obiectivele vizitei lui Florin Cîțu în județ au fost supervizarea campaniei de vaccinare și a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii în zonă, printre care variantei de ocolire a municipiului Satu Mare.

Sursă: Basilica.ro

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal