Un incubator pentru bebeluși prematuri a fost donat Spitalului din Rădăuți prin intermediul Arhiepiscopiei Sucevei | VIDEO

In other languages: BG

Prin implicarea Arhiepiscopiei Sucevei și a Parohiei „Sf. Nicolae” din Bruxelles, o familie de bucovineni din diaspora a oferit miercuri un incubator Spitalului Municipal Rădăuți „Sfinții Doctori Cosma și Damian”. Aparatul va fi util pentru salvarea bebelușilor născuți prematur.

Reprezentanții eparhiei au transmis că este o donație cum nu se poate mai potrivită pentru Luna pentru viață 2021: de acum vor putea fi salvate tot mai multe vieți de copii la Rădăuți.

Incubatorul are valoarea de 55.000 lei și poate compara diferența dintre ambient și temperatura setată și să modifice puterea de încălzire, pentru a păstra temperatura constantă în interior.

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților se implică activ în sprijinirea unităților medicale din județ cu aparatură medicală de ultimă generație. În timpul pandemiei de COVID-19, a donat spitalelor din Suceava, Rădăuți și Fălticeni aparatură medicală în valoare de peste 100.000 de euro.

Sursă: Basilica.ro

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal