Ίδρυση «Κέντρου Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού» της Ιεράς Μητροπόλεως Αξώμης

In other languages: ENAMBG

Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης, συμμετέχοντας στην ιστορική επέτειο και στους εορτασμούς των διακοσίων (200) ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, ανακοινώνει την λειτουργία «Κέντρου Εκμάθησης Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού» στην Αδδίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας.

Το εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε Αιθίοπες, αλλοδαπούς και ομογενείς μη ελληνόφωνους, που πρόκειται να εργασθούν ή να σπουδάσουν στην Ελλάδα και σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν την Γλώσσα, την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας.

Τα μαθήματα Ελληνομάθειας θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν και θα διεξάγονται εντός του Μητροπολιτικού Μεγάρου (περιοχή Sidist kilo), κάθε Πέμπτη και Σάββατο, 5.00 έως 6.30 μ.μ. Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ανακοινωθεί.

Αιτήσεις συμμετοχής (συμπληρωμένη φόρμα) ή διευκρινίσεις σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση archbishop.aksum@gmail.com.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως στις 4/4/2021.

Μετά την ολοκλήρωση κάθε επιπέδου εκμάθησης, οι εκπαιδευόμενοι μαθητές ή σπουδαστές θα μπορούν να συμμετάσχουν σε Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας, αναγνωρισμένες από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Πηγή: Ἱερά Μητρόπολις Ἀξώμης Αἰθιοπίας | Holy Archdiocese of Aksum Ethiopia | የአክስኩም ግሪክ ኦርቶዶክስ ሊቀጳጳስ

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal