Начало » Other languages » Shqip » Përshëndetje falënderuese nga Fortlumturia e Tij, Kryepiskopi i Shqipërisë, Anastasi

Përshëndetje falënderuese nga Fortlumturia e Tij, Kryepiskopi i Shqipërisë, Anastasi

In other languages: GRBG

Përshëndetje falënderuese nga Fortlumturia e Tij,
Kryepiskopi i Shqipërisë, Anastasi

Tani ka kaluar dita e parë në spitalin “Evangjelismos” dhe çdo gjë po ecën mirë. Gjatë jetës sime i referohem Perëndisë së suprizave, por edhe Perëndisë së mrekullive. Rrugëtimi ynë në Shqipëri nisi me përshëndetjen “Perëndia është me ne” dhe me përgjigjen në kor “edhe ne me Perëndinë”, që na mbështeti në sigurinë se “Perëndia nuk do të na braktisë”.

Falënderime me gjithë shpirtin për të gjithë mjekët dhe infermierët e zgjedhur dhe për numrin e madh të njerëzve, që edhe një herë tjetër e shfaqën dashurinë e tyre me lutje spontane.

Dy fjalë nga leximi i Ungjillit të së Dielës së kaluar, përcaktojnë qëndrimin që duhet të mbajmë: “Mos ki frikë, vetëm beso” (Lk.8:50)

E ënjte 12 nëntor 2020.

Burim: Ὀρθόδοξος Αὐτοκέφαλος Ἐκκλησία τῆς Ἀλβανίας | Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqipërisë

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal