Kryepeshkopi Anastas Janullatos infektohet me COVID-19, niset me urgjencë me avion ushtarak drejt Athinës

In other languages: GRBG UKR MK SRB

Njoftim

Pas shfaqjes së simptomave të lehta të coronavirusit Covid-19 u gjykua e përshtatshme që Kryepeshkopi i Tiranës, Durrësit dhe i gjithë Shqipërisë, Anastasi, të shkojë në Athinë (Spitali Evangelismos) për kujdesin e duhur mjekësor.

Nga Kryepiskopta e Hirëshme

Burim: Ὀρθόδοξος Αὐτοκέφαλος Ἐκκλησία τῆς Ἀλβανίας | Kisha Ortodokse Autoqefale e Shqipërisë

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal