Θετικός στον κορωνοϊό Αρχιμανδρίτης Μακάριος (Chakarov) από την Ιερά Μονή της Ρίλα (Πατριαρχείο Βουλγαρίας)

In other languages: BGEN

Οι αποκλειστικές πληροφορίες της Doxologia INFONEWS αναφέρουν ότι ο 39χρονος Αρχιμανδρίτης Μακάριος (Chakarov) από την Ιερά Μονή της Ρίλα Βουλγαρίας διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό COVID-19. Ο Αρχιμανδρίτης προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Blagoevgrad με συμπτώματα COVID-19, αλλά λόγω επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Pirogov“ στην Σόφια.

Ο Θεοφ. Επίσκοπος Ευλόγιος, Καθηγούμενος της Μονής προσπαθεί να αποκρύψει το κρούσμα του κορωνοϊού. Όμως οι μοναχοί από το Μοναστήρι, αφού έμαθαν για τον Αρχιμανδρίτη που κόλλησε με κορωνοϊό, ήλθαν σε επαφή με την Περιφερειακή Υπηρεσία Υγείας Blagoevgrad για εξέταση όλων των μοναχών και υπαλλήλων στο Мοναστήρι για τον νέο κορωνοϊό COVID-19.

Προς το παρόν, ο Αρχιμανδρίτης Μακάριος είναι σε καλη κατάσταση. Επιπλέον, ο Αρχιμανδρίτης Μακάριος πάσχει από διαβήτη, ο οποίος θα περιπλέξει περαιτέρω την κατάστασή του.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μακαριστός Μητροπολίτης Δοροστόλου Αμβρόσιος του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας απεβίωσε στις 18 Αυγούστου ε.ε. μετά από ένα 15ήμερο περίπου νοσηλείας, προσβεβλημένος από τον COVID–19. Το Πατριαρχείο της Βουλγαρίας έκρυβε την αιτία του θανάτου όπως έκρυβε την αιτία της καταστάσεως του μακαριστού Μητροπολίτα, βεβάιως και το γεγονός ότι νοσηλεύεται…

Η Doxologia INFONEWS αναμένει επίσημη ανακόνωση από την Μονή της Ρίλα!

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal