Начало » Разни » COVID-19 » Архиепископът на Тиатира призовава енориите в Архиепископията да предоставят своите помещения за ползване от здравните власти като места за ваксинация срещу COVID-19

Архиепископът на Тиатира призовава енориите в Архиепископията да предоставят своите помещения за ползване от здравните власти като места за ваксинация срещу COVID-19

ELEN


Обръщение към клира и вярващите на Свещената Архиепископия на Тиатира и Великобритания направи Архиепископ Никита. В обръщението си той засяга новия вариант на коронавируса – Омикрон – както и усилията на правителството да осигури достъп до необходимите ваксини на всички, които отговарят на условията за ваксинация срещу коронавируса.

Архиепископът на Тиатира настоятелно призовава енориите с гостоприемство да предоставят своите енорийски помещения на местните здравни власти за ползване като места за ваксинация и почивка след ваксиниране.

Архиепископ Никита призовава още да се помогне на всички хора, които искат да се ваксинират, като им се осигури подкрепа.

Източник: orthodoxtimes.gr

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal