Начало » Новини » България » Среща на Русенския Митрополит Наум със служебния министър на икономиката Даниела Везиева | СНИМКИ

Среща на Русенския Митрополит Наум със служебния министър на икономиката Даниела Везиева | СНИМКИ


На 15 октомври 2021 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум и Негово Преосвещенство Тивериополски епископ Тихон се срещнаха в Русенската митрополия с госпожа Даниела Везиева, министър на икономиката, д-р Мария Тодорова, директор на Дирекция „Професионално образование” на МОН, инж. Диана Иванова, директор на Гимназията по облекло „Недка Ив. Лазарова” в Русе и придружаващи ги лица, във връзка с откриването на новия център за технологии в креативните индустрии, изграден в професионалното училище по Национална програма на МОН „Изграждане на училищна STEM среда”.

Специално място в разговора беше отделено и на обстоятелството, че през настоящата година Гимназията по облекло чества своята 125-годишнина, като продължава да е иновативно и предпочитано образователно средище за голяма част от русенци.

По време на сърдечната среща бяха обсъдени редица въпроси от взаимен интерес, а на изпроводяк митрополит Наум подари на гостите си икони на преп. Димитър Басарбовски и възпоменателни подаръци, с пожелание за бъдещи ползотворни взаимодействия.

Източник: facebook.com/RusenskiNAUM

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal