Среща на Митрополит Николай Севастиянов с вожда Бойко Борисов. Хули и предизборни политически речи в монастир на Пловдивска Митрополия | VIDEO


И днес Пловдивският Митрополит Николай се срещна с Бойко Борисов.

Срещата се проведе в Монастира Свети Свети Кирик и Юлита край Асеновград, и в нея участваха освен Николай и Борисов, но и Здравко Димитров, както и шофьорът на Митрополит Николай – Йеромонах Максим Глухчев, който противоканонично и тайно от обществеността, при затворени врата на същия монастир беше постриган за монах.

Митрополит Николай приветства Борисов и го разведе в луксозната обител, която, според много клирици и вярващи в Пловдивска Митрополия, в последно време се е превърнала във всичко друго, но не и в монастир. Преди години Митрополит Николай се отвращаваше публично от Съюза на архитектите, които през годините бяха превърнали монастира в място за сбирки, удоволствия и други аморални дейности. В момента монастирът е в подобно положение…

След срещата им, Борисов направи изявление за медиите, забележете – в двора на монастира. Изявлението му беше политическо, предизборно, и изпълнено с хули срещу настоящия президент Румен Радев и служебния кабинет. Недопустимо е храмовете и монастирите да се използват за подобни неща. А най-скверното е, че в случая това става с благословията и в присъствието на митрополит от Българската Православна Църква.

С младежи от ГЕРБ посетихме Горноводенския манастир „Св. св. Кирик и Юлита“ в Асеновград. Благодаря за посрещането на пловдивския митрополит Николай!

Posted by Boyko Borissov on Sunday, October 24, 2021

Тук сме, за да видят българите как се грижим за божиите храмове. Когато комунистите управляваха България, манастирът от 14-ти век е бил превърнат в дискотека и ресторант. Ние възстановихме десетки храмове в цялата страна, защото вярата е важна за нас.

Posted by Boyko Borissov on Sunday, October 24, 2021

Благодаря за вниманието и за топлото посрещане на пловдивския митрополит Николай! Ще сложа Библията, която ми подари, в кабинета си.

Posted by Boyko Borissov on Sunday, October 24, 2021

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев свиква правителството? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи днес Радев беше да уволни Стойчо Кацаров! За разлика от Румен Радев аз съм отговорен човек. Когато разбрах, че е възможно “Астра Зенека” да дава странични ефекти, я спрях незабавно. Но обиколих целия Европейски съюз, за да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност! Здравният министър на Румен Радев върши престъпление към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други държави, сега поставят на българите ваксини с изтекъл срок на годност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? Уплашеният Радев видя, че ваксинират хората са с изтекъл срок на годност – затова свика среща на тема коронавирус. Имитира фалшива загриженост, но истината е, че го е страх, че ще загуби изборите! Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави предизборен пиар с коронавируса и имитира загриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, за да каже, че няма коронавирус?! Защо спряха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации на ден. Румен Радев е лично отговорен за кризите, които тресат България в последните месеци – чудовищна инфлация, бум на вируса, ръст на цените на тока, газа, на стоките! Васил Велев вчера разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката”. Вече почвам да си мисля, че вдигат цените на тока, за да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи доказано работещия ни модел за справяне с енергийната криза. Готов съм да му пратя Делян Добрев още днес! Бойко Рашков какво ще извади срещу нас този път, за да замаже хаоса и кризите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами сега? Служебният кабинет стана за смях – вече повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, за да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето! Днес отново прекратиха операцията с мотива, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме виновни и за това?!

Posted by Boyko Borissov on Sunday, October 24, 2021

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal