Първи национален фотоконкурс – „Православието в Добруджа“


Сайтът за изкуство, култура и православие „Подиум“ и портала „Православието – Добрич“ организират Първи национален фотоконкурс – „Православието в Добруджа“.

Фотоконкурсът „Православието в Добруджа“ има за цел да представи разнообразието и красотата на Православието в цяла Добруджа, както и да увеличи познанието за православието като цяло, животът и делото на свещениците, монасите и миряните в енориите на БПЦ в Добруджанския край.

Може да участвате със снимки отразяващи Православният живот в Добруджа, в категориите: Архитектура, пейзаж, портрет и репортаж.

Конкурсът започва на 5.10.2021 г. и завършва на 8.12.2021 г.
Участието е безплатно и без възрастови ограничения.
Участниците могат да представят максимум 5 снимки.

Необходимата информация за снимките е: Име на автора, Адрес, електронна поща, Заглавие на снимка (с описание, ако е необходимо)
В конкурса се допускат само авторски фотографии.
Снимките трябва да бъдат изпратени във формат jpeg, png. Качеството и размерът на снимката трябва да е не по-малко от 2000 пиксела.
Снимките се изпращат на имейл адрес: pravoslavietodobrich@gmail.com.

Участникът трябва да държи и потвърждава, че притежава всички права върху представената(ите) снимка(и).

С въвеждането на участниците в конкурса се предоставя на организаторите („Подиум“ и „Православието – Добрич“) правото да публикуват снимки в публикации на организаторите, свързани с конкурса, като албуми, календари, изложби.

След приключване на конкурса жури ще определи и обяви победителите, а връчването на наградите ще стане в навечерието на Рождество Христово.

Предвидени са три парични награди от по 100, 50 и 20 лева за първите най-добри фотоса. Предвидена е и една предметна награда за млад автор, отразил вярата на свои съмъшленици. По електронната си поща всички участници ще получат грамота за участие. Наградените снимки ще бъдат публикувани както в сайта „Подиум“ и „Православиетно – Добрич, така и в повечето медии от региона отразяващи Православният живот в Добруджа.

След получаване на снимките, на всеки участник ще бъде изпратено потвърждение по имейл.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal