ПОЗОРНО: В Софийска Митрополия се проведе скандално антиваксърско, християно-талибанско, русофилско, хомофобско, антидемократично и антихуманно събрание, в пълно нарушение на ковид мерките | VIDEO


На 6 октомври 2021 Енорийският център при Храма на Светите Кирил и Методий (до Женския пазар) в София стана домакин на позорно антиваксърско, християно-талибанско, русофилско, хомофобско, антидемократично и антихуманно събрание, в пълно нарушение на ковид мерките.

То бе озаглавено така: „УЗАКОНЯВАНЕ НА БЕЗЗАКОНИЕТО В ЕВРОПА – СЕМЕЙСТВОТО СПОРЕД БОЖЕСТВЕНОТО И ЕВРОПЕЙСКОТО ПРАВО“.

В събранието участват водещите християно-джихадистки, московски хулителки и антиваксърски в България – Десислава Панайотова и Василианна Мерхеб.

Притеснителен е фактът, че на събитието присъстват и малки деца, принудени от своите родители да слушат мненията на едни безбожници с болно съзнание. Деца, принудени още от малки да се учат на омраза към различните.

Изказванията на участниците са в пълно противоречие със Свещените Канони на Православната Църква, Договорите на Европейския съюз, Конституцията на Република България, законодателството в страната, както и пълно противоречие с всякакви общочовешки, европейски и демократични ценности.

Това събрание създава омраза и ненавист към поместните църкви от гръцкия православен свят, което ще доведе до по-задълбочено изолиране на Българската Православна Църква от другите църкви. Това е част от пропагандата на Москва за настройване на българското население срещу Вселенската Патриаршия и като цяло срещу Учението на Православната Църква, което няма нищо общо с това, което проповядва Москва и нейните представители на тази антихуманна и антихристиянска парасинагога, проведена в храма на Софийска Митрополия в София.

Този център е известен с пристрастеността си към теми за антихриста, отричане на пандемията и ваксините, абортите, към стигматизиране и дискриминиране на хората от различни вероизповедания и сексуални оринтации, на хората с проамерикански, проевропейски и демократични виждания и пр. По този начин се създава омраза към хората с различно вероизповедание, различна сексуална ориентация, към хора с демократични виждания и към хората, които не симпатизират на Москва и нейната агресивна политика по света.

Doxologia Infonews сезира Прокуратурата на Република България, Комисията за защита от дискриминация, Държавната агенция за закрила на детето и всички други нужни органи, за да се провери на какви събития става домакин Софийската Митрополия и като цяло Българската Православна Църква.

Да не се окаже накрая, че Българската Православна Църква покровителства незаконни, противоконституционни, антихристиянски, антихуманни и антидемократични мероприятия, които създават омраза на религиозна и сексуална основа, което представлява престъпление съгласно Наказателния кодекс на Република България.

Във видеото по-долу може да чуете всички изказвания на участниците.

Василианна Мерхеб
Десислава Панайотова

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal