ИЗВЪНРЕДНО: Християно-талибаните все повече завземат властта в Българската Православна Църква | СНИМКИ


Християно-талибаните постепенно завземат властта в Българската Патриаршия. Това заяви за Taliban Afghan News ръководителят на християно-талибаните в БПЦ г-жа Василианна Ахмед Мерхеб.

Василианна Ахмед Мерхеб

Главният юрист на християно-талибаните в БПЦ г-н Александър Тодоров отне с огромно желание микрофона от Василианна, доближи го до устните си, помириса аромата му и каза, че настоящите канонични митрополити са изоставили БПЦ на произвола и затова талибаните са решили да се възползват и да завземат властта, при което да превърнат Българската Църква от нефункционираща православна църква във функционираща християно-джихадистка църква.

Александър Тодоров

Междувременно, г-жа Десислава Панайотова, ръководител на Отдела за борба с неконтролируемото блудство, порнографията и плътските страсти, извършвани по неблагочестив начин, представи в ефира на Taliban Afghan News горните снимки, които медиите да могат да използват за бъдещи техни публикации при едно евентуално пълно завземане на властта в БПЦ. Панайотова обаче прокълна всички, че ако погледнат с някакво еротично пожелание на талибаните на снимките, Господ ще ги накаже с импотентност. Някои зрители веднага се обадиха в ефир и заявиха, че нямат намерение да поглеждат с каквото и да е пожелание на тези хора, пък и това противоречало на законите на физиката. Зрителите обаче предупредиха Панайотова, че е възможно самите нейни съратници да я поглеждат с известно желание, особено след нейна неотдавнашна поява по съблазнително облекло в някаква друга медия (на снимката по-долу). Зрителите на Taliban Afghan News припомниха, че християно-талибаните са изключително развратни и именно затова непрекъснато говорят за секс и порно. Те също така посъветваха г-жа Панайотова по-добре да се облича с дебели вълнени дрехи, за да не се подчертава красотата на нейното тяло, и така да не съблазнява останалите талибани.

Както зрителите отбелязват, 90% от християно-талибаните са прикрити хомосексуалисти, които си мислят, че се борят с вътрешното си АЗ, оплювайки публично себеподобните, които са немалка част от човечеството на планетата Земя.

На 6 октомври 2021 изпълнителният съвет на християно-талибаните се събра на заседание в своята централа – Храма на Светите Кирил и Методий (до Женския пазар) в София, където обсъди бъдещето на настоящите канонични патриарх и митрополити. Съветът реши всички те да бъдат пратени на покой в Шумския Монастир Свети Архангел Михаил, където да работят по възстановяването на Свещената Обител в сътрудничество с предаването „Фермата“, което този сезон снима именно в монастира на БПЦ.

Също така, изпълнителният съвет на християно-талибанската власт предаде на анатема всички хомосексуалисти, хора с демократично мислене и хора от другите вероизповедания, като им пожела в блуд да не влязат до края на живота си.

* * *

В интерес на истината, шаржовете и колажите по-горе се разпространяват свободно във фейсбук пространството. Те вероятно са вдъхновени от позорното събитие в софийския Храм Свети Свети Кирил и Методий (до Женския пазар), което Doxologia Infonews отрази. Doxologia Infonews не е автор на изображенията, а само ги препубликува от социалната мрежа. Що се отнася до текста, той представя в една обобщена форма част от отвращението на многобройни наши читатели, изразено в различни писма до редакцията ни с молба те да бъдат публикувани при нас, с оглед свободата на словото, което е общочовешко, европейско и демократично право, и не на последно място – християнско право.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal