Η άφιξη του Παναγιωτάτου στο Base Andrews, Maryland των ΗΠΑ | ΦΩΤΟ

In other languages: ENBG UA


Έφτασε απόψε, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη μέχρι τις 3 Νοεμβρίου. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο αεροδρόμιο υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Επίσης, τον Παναγιώτατο υποδέχθηκαν: ο Πρέσβης της Κύπρου στις ΗΠΑ Μάριος Λυσιώτης, ο Πρέσβης της Αυστραλίας στις ΗΠΑ Αθανάσιος Συνοδινός, η Πρέσβυς της Ελλάδας στις ΗΠΑ Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, η Πρέσβυς της Ουκρανίας στις ΗΠΑ Οξάνα Μαρκάροβα, μέλη της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου, καθώς επίσης κληρικοί και πιστοί από πολλά σημεία της χώρας.

«Eίναι μεγάλη η ευλογία και ανείπωτη η χαρά μας που υποδεχόμαστε στις Η.Π.Α. τον πνευματικό μας πατέρα, την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η επίσκεψή του αυτή θα μας προσφέρει ένα εμπνευσμένο και ανανεωμένο όραμα για την πίστη μας», έγραψε στο Twitter ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος κατά την άφιξη πριν από λίγο του Παναγιωτάτου στο Base Andrews, Maryland.

Χαιρετισμός του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου με αφορμή την άφιξή του στις ΗΠΑ στα αγγλικά.

Όλα τα νέα για την επίσημη επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου στις ΗΠΑ (23 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2021).

Oct 23, 2021: Arrival of His All-Holiness Ecumenical Patriarch Bartholomew to the United States


DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal