Αποστολή αγάπης για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου | ΦΩΤΟ

In other languages: BG


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. του Οικουμενού Θρόνου κ. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη, Προηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων μετέβησαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, όπου παρέδωσαν αγαθά πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, γραφική ύλη και ιματισμό, για τους σεισμόπληκτους, δαπάνη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως Κυδωνίας.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, όπου ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβ. κ. Δαμασκηνό για την ευλογημένη αυτή αποστολή αγάπης και συμπαράστασης.

Φορτηγάκι αγάπης για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

Στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου που δοκιμάζεται εδώ και ημέρες από τους σεισμούς, οδεύει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Kυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος οδηγεί το μικρό φορτηγό με αγαθά πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, γραφική ύλη και ιματισμό, για τους σεισμόπληκτους, δαπάνη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επίσης, με ένα δεύτερο αυτοκίνητο τον συνοδεύει ο Παν/τος Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, με είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε και η Ενορία Αγίου Νεκταρίου Χανίων.

Ευχαριστίες εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος προς όλους εκείνους που διακόνησαν εθελοντικά για να πραγματοποιηθεί και αυτή η Αποστολή της αγάπης για τους σεισμόπληκτους που δοκιμάζονται.

Πηγή: orthodoxianewsagency.gr

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal