Руски свещеник с расистки изказвания: Ако не беше Александър Невски, всички щяхме да сме с тесни очи (от монголоидната раса) | VIDEO

In other languages: UA


В Кубан свещеникът от Руската Православна Църква отец Александър Игнатов в своята проповед след Божествената Литургия заяви, че „благодарение на Александър Невски руснаците не са със стеснени очи“, визирайки по-голямата част от човечеството, което принадлежи към монголидната раса.

Той (Александър Невски) е наш роднина, той е наш, той е руснак, той защитаваше Русия. Той ни спаси като народ. Ако не беше той, ние руснаците нямаше да сме тук – всички щяхме да сме с тесни очи, от някакъв ориенталски тип“, заяви клирикът на Московската Патриаршия.

Той каза още, че хората в Русия отново искат свобода, както преди, но могат да бъдат опустошени както преди 100 години.

…От миналото са изминали само около сто години и сега хората отново излизат на улицата и настояват за известни свободи: да разделят всички, всички далеч, свобода! Изминаха сто години, откакто “света Русия“ беше смазана с нейната царска сила, с Божия помазаник. Дойдоха тези, които обещаваха много, но не дадоха нищо; дадоха глад, студ, унищожение. Колко трябваше да преживее страната ни след тази измама, когато всички са разделени, всички са щастливи и у всеки ще има комунизъм“, добави той.

Изказванията на руския свещеник са в пълно нарушение на Свещените Канони и Светото Евангелие. Той проповядва расова омраза и ненавист към руските граждани, които са от монголоидната раса, вкл. и негови събратя клирици, които са от тази раса. 10 % от населението на Русия в този период съставлява смесица от европеидната и монголидната раса, а около 1,5 – 2% са чисти монголоиди.

Около 86 % от населението в Русия има европеидни черти, но монголските и тюркските народи в Русия са едни от най-многобройните. Самият руски президент е смесица от две раси.

Разбира се, всички тези виждания са расистки, антиевангелски, антихристиянски, антиевропейски и антидемократични. Такъв тип изказвания нямат място в Църквата и цивилизацията.

Всъщност, това е и основната причина руснаците да считат Александър Невски за светец – те го считат за герой и победител срещу монголите, но много историци заявяват точно обратното, че той е бил победен и претърпял много поражения. Нека да не забравяме, че самите московци (москали) са окупирали земите на тюркските и монголските народи.

Да не говорим, че Невски е бил и мюсюлманин и това, че е избил страшно много невинни хора.

Премълчаната история на натрапения светец, който през различни етапи от живота си се оказва едновременно православен, католик и мюсюлманин. 

Шлемът на Александър Невски с цитат от Корана в Оръжейната палата в Кремъл

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal