Τα ονομαστήρια του Επισκόπου Απολλωνιάδος στις Βρυξέλλες | ΦΩΤΟ

In other languages: BG


Την Σύναξη των Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Απολλωνιάδος κ. Ιωακείμ, τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου, στις Βρυξέλλες.

Το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2021 τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του εορτάζοντος Επισκόπου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Βρυξελλών.

Κατά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βελγίου και Έξαρχο Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρα, τους συλλειτουργούς και παρισταμένους κληρικούς, τον ιερατικώς προϊστάμενο της Ενορίας για την εγκάρδια φιλοξενία του, τους εργαζομένους στην κεντρική διοίκηση της Μητροπόλεως και τους λοιπούς παρισταμένους για την τιμή της παρουσίας τους, η οποία πρωτίστως αποδίδεται στους Αγίους γονείς της Υπεραγίας Θεοτόκου, και ευχήθηκε το παράδειγμά τους να είναι πρότυπο της ζωής και της πορείας κάθε χριστιανού.

Φώτο: Facebook

Πηγή: Ἱερὰ Μητρόπολις Βελγίου, Ἐξαρχία Κάτω Χωρῶν καὶ Λουξεμβούργου | Archevêché de Belgique, Exarchat des Pays-Bas et de Luxembourg | Aartsbisdom van België en Exarchaat van Nederland en Luxemburg

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal