Ο Μητροπολίτης Καρθαγένης στην υποδοχή του ΥΠΕΞ Ν. Δένδια στη Τυνησία | VIDEO & ΦΩΤΟ

In other languages: BG


Στην υποδοχή του Υπουργού των Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νικολάου Δένδια, παρευρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρθαγένης κ. Μελέτιος την 7η Σεπτεμβρίου ε.έ. στον κρατικό αερολιμένα Τύνιδος.

Κατά την υποδοχή παρέστησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Τυνησίας κ. Othman Jarandi και Υγείας κ. Ali Mrabet, ο Πρέσβυς της Ελλάδος κ. Ευάγγελος Τσαούσης, η Πρόξενος κα Σοφία Κανταρά, ο Στρατιωτικός Ακόλουθος Πλοίαρχος Μιχαήλ Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος κ. Ιωάννης Δύντσικος και η Διευθύντρια του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου κα Σοφία Αργυροπούλου.

Κατά την άφιξή του ο Εξοχ. κ. Δένδιας παρέδωσε εκ μέρους της Ελληνικής Κυβερνήσεως προς την Τυνησία 100.000 εμβόλια και λοιπό ιατροφαρμακευτικό υλικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Στην συνάντηση ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Μελέτιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη των Ελλήνων της Τυνησίας προς την Ελληνική Κυβέρνηση για την αλληλεγγύη προς την φιλόξενη χώρα της Τυνησίας, καθώς και για το αμέριστο ενδιαφέρον και την μέριμνα του Υπουργείου Εξωτερικών στην απρόσκοπτη παρουσία της Ι. Μητροπόλεως Καρθαγένης στη Βόρειο Αφρική.

Πηγή του κειμένου: romfea.gr

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal