Ο Γέροντας Εφραίμ για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό και τους εμβολιασμούς | VIDEO

«Πριν δυο μέρες εμβολιάστηκα κατά του κορωνοϊού», είπε ο Γερων Εφραίμ.

In other languages: BG


Ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό και το ζήτημα των εμβολιασμών σε εκπομπή κυπριακού καναλιού Omega TV με τίτλο «Αιχμές», όπου αποκάλυψε και το πότε ακριβώς βγαίνει από το κέντρο αποθεραπείας, όπου βρίσκεται εδώ και περίπου δύο μήνες.

Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ:

«Οι γιατροί διερωτώνται πώς επανήλθα στη ζωή. Ο Θεός έτσι ήθελε φαίνεται. Να μου δώσει χρόνο να μετανοήσω. Να δω τη ζωή μου και πορευθώ καλύτερα.

Αυτή η ασθένεια είναι ένα σημείο των καιρών. Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να εμβολιαστούμε. Και εγώ ήμουν ανεμβολίαστος όταν κόλλησα. Είχα σκοπό να εμβολιαστώ αλλά δε πρόλαβα τότε.

Ευτυχώς που πήγα έγκαιρα στον Ευαγγελισμό. Αν καθυστερούσα θα πέθαινα. Η εκκλησία δεν απορρίπτει την επιστήμη.

Δεν είναι σωστό να ταυτίζεται το εμβόλιο που είναι μία καθαρά ιατρική πράξη με την μεταφυσική.

Όπως δεχόμαστε περίθαλψη για ένα πρόβλημα στο πόδι έτσι και με τον εμβολιασμό. Πρέπει να το συνειδητοποιήσει και ο κάθε Χριστιανός και να εμβολιαστεί.

Οι ιεράρχες πρέπει να αφήσουν το κόσμο και να μην τον προπαγανδίζουν. Είναι καλυτέρας όμως εάν κάποιος έχει αντίθετη θέση να την κρατήσει για τον εαυτό του…», είπε μεταξύ άλλων ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Βατοπαιδινός.

Μετά από 1,5 μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός βγήκε Σάββατο 17 Ιουλίου από το νοσοκομείο.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal