Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης | ΦΩΤΟ

In other languages: BG


Ο Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Ελλάδος για το ανθρωπιστικό της ενδιαφέρον και την υποστήριξή της στους σεισμόπληκτους

Συνάντηση με τον Μακριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο με αφορμή την επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου στην Κρήτη, όπου και επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπή Κρήτης καθώς και τις περιοχές που επλήγησαν από τους σεισμούς.

Ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Μεγαλόνησο αναφερόμενος στη συμβολική αλλά και την ουσιαστική αξία της επίσκεψης. Ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και τη μέριμνα του ίδιου και της Εκκλησίας της Ελλάδος, για το ανθρωπιστικό ενδιαφέρον και την υποστήριξη των σεισμόπληκτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών έφτασε λίγο μετά τις 11:10 στο Ηράκλειο, και μετά αναχώρησε για το Αρκαλοχώρι για να συμπαρασταθεί στους πληγέντες από τον φονικό σεισμό.

Πηγή: cretalive.gr

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal