Επίσκεψη του Δημάρχου της πόλης Tarpon Springs της Florida στον Μητροπολίτη Πατρών | ΦΩΤΟ

In other languages: BG


Τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, επεσκέφθει την Πέμπτη, 30.9.2021, ο Δήμαρχος της Tarpon Springs της Florida, κ. Χρυσόστομος Αλαχούζος, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Κάλυμνο και διαπρέπει στην Αμερική.

Τόσον οι Έλληνες της πόλεως όπου εξελέγει Δήμαρχος, όσο και οι άλλοι πολίτες του Tarpon Springs, αναγνωρίζοντας τις διοικητικές του ικανότητες και το φιλοπρόοδον του χαρακτήρος του, τον ανέδειξαν Δήμαρχο.

Ο κ. Αλαχούζος βρέθηκε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της αδελφοποιήσεως της πόλεως Τarpon Springs, με τις πόλεις Χανιά, Ύδρα και Αμαλιάδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Μητροπολίτη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ομογένεια, στην διατήρηση των Ελληνοχριστιανικών παραδόσεων από την Ελληνική κοινότητα της Florida και τις περαιτέρω ενέργειες εκατέρωθεν, ώστε να συνεχιστεί αυτή η παράδοση και να μη χάσουν τα Ελληνόπουλα της Αμερικής, τη σχέση με τις ρίζες τους.

Ο κ. Δήμαρχος συνοδευόταν από τη σύζυγό του κ. Χρυσή, τον ομογενή κ. Γεώργιο Μέρμελα και τον εκ Πατρών επιχειρηματία κ. Κωνσταντίνο Μπακαλάρο.

Στον κ. Δήμαρχο ο Μητροπολίτης προσέφερε ως ευλογία μια ιερή εικόνα του Αγίου Ανδρέου, αντίγραφο της Εφεστίου εικόνος του Αποστόλου, που φυλάσσεται στον Νέο Ιερό Ναό του στην Πάτρα.

Πηγή: i-m-patron.gr

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal