Солидарен ли е Свещеният Синод на Българската Патриаршия със засегнатите от пожарите в България и по света


От Doxologia Infonews си задаваме въпроса, солидарен ли е Свещеният Синод на Българската Патриаршия със засегнатите от пожарите в България и по света.

Много хора останаха без домове, на други близките им загинаха в катастрофалните стихии.

Свещеният Синод загрижен ли е за тези хора? Пука ли му за тяхното страдание?

Патриархът и митрополитите не считат ли за нужно да се съберат заедно и да отправят обща молитва към Бога за прекратяване на пожарите, както направиха и правят във всички поместни православни и неправославни църкви по света.

Патриархът и митрополитите не считат ли за крайно наложително да отправят едно послание на подкрепа и солидарност към българските граждани. Най-малкото, българските граждани плащат заплатите на митрополитите и клириците в България!

Патриархът и митрополитите не смятат ли, че е крайно време да подпомогнат финансово страдащите хора в България, чиито пари Бойко Борисов безнаказано крадеше и след това раздаваше на калпак на митрополитите и мутрите в България. Слагаме наравно митрополитите и мутрите, защото колкото получаваха едните, толкова получаваха и другите.

Поне една пастирска грижа не заслужават ли вярващите в България.

Позор! За пореден път всички в България се убеждаваме, че Българската Патриаршия никога не е била майка на своите чеда. Никога не е била до тях, никога не ги е подкрепяла, никога не им е помагала.

И оттук следва нашият въпрос: колко пари трябва да заплатим на Синода, за да прочете една обща молитва за прекратяване на пожарите.

Каква му е тарифата?

Един милион стигат ли?

Колко пари струват молитвите на българските патриарх и митрополити?

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal