Протосингелът на Митрополията на Идра Архимандрит Нектариос Дарданос е заразен с COVID-19

In other languages: EL


Днес на 13 август 2021, рано призори, бащата по плът на заразения с коронавирус Архимандрит Нектариос Дарданос – отец Акиндинос Дарданос във връзка с разпространението на различни слухове по социалните мрежи относно това с кого е бил в контакт неговият син, написа следното на своята Facebook страница:

Понеже преди няколко дни нашият син по плът Архимандрит Нектариос Дарданос, Протосингел на Свещената Митрополия на Идра, Спецес и Егина се оказа положителен за Covid-19, сме длъжни да ви информираме следното:

Отец Нектариос замина от о-в Идра на 04 август 2021 по случай планирано пътуване до о-в Егина и от тогава изобщо не се е връщал в Идра.

Нашето семейство изобщо не е имало контакр с него, нито някой друг от Идра.

Преди два дена (11 август 2021 – Бел. прев.) се оказа, че е заразен с коронавирус и оттогава спазва стриктно всички здравни предписания, вкл. намирайки се в самоизолация извън о-в Идра.

Това се пише с оглед огласяване на истината и за да се разсеят слуховете, разпространявани от хора, които искат членове на нашето семейство също да са заради с коронавирус.

Молитстваме бързо оздравяване на Високопреоподобния Протогингел на нашата Митрополия, който преди време беше ваксиниран с две дози от ваксината срещи Covid-19.

Нека всички ние спазваме мерките и да внимаваме!

Честит празника Успение Богородично!

Семейство на отец Акиндинос Дарданос“.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal