Поредният парадокс в Сливенска Митрополия: Свещеник, починал преди близо пет години, все още фигурира като Архиерейски наместник на Ямболска духовна околия в уебсайта на Сливенска Митрополия

Блаженопочившият отец Панайот Чакъров.


Свещеник, починал преди близо пет години (03.03.2016), все още фигурира като Архиерейски наместник на Ямболска духовна околия в уебсайта на Сливенска Митрополия. Това сигнализираха читатели на Doxologia Infonews.

Става въпрос за блаженопочившия отец Панайот Чакъров, който ръководеше Архиерейското наместничество в Ямбол до края на земния си живот.

След успението на отец Панайот, ръководството на Архиерейското наместничество пое Архимандрит Димитрий Драганов.

Как може Сливенска Митрополия да се е превърнала в такова мъртвило. Никаква активност, никакъв живец. Дори сайтът на митрополията не функционира адекватно. Не обновяват информацията в сайта си.“ – пишат възмутени наши читатели.

От Doxologia Infonews пък се питаме кой е човекът, който управлява сайта на Сливенска Митрополия, и защо му се плаща заплата за работа, която му е възложена, а не върши.

Защо Митрополитите наемат мързеливи и некадърни хора на постове в митрополиите, които не само, че не си вършат работата, но и не знаят как да я свършат, не знаят и задълженията си.

Важно е да се отбележи, че проблемът със старата информация в сайта на Сливенска Митрополия рефлектира и върху Уикипедия, която, заради служителите в Сливенска Митрополия, все още не е научила, че отец Панайот Чакъров се е преставил в Господа преди години, и съответно настоящият Архиерейския наместник е отец Димитрий Драганов.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal