Θετικός στον κορωνοϊό και με συμπτώματα ο αρνητής Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

In other languages: BG EN MK


Θετικός στο κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, εκ των σφοδρότερων επικριτών των εμβολίων και των μέτρων προστασίας για την αποτροπή διασποράς του ιού (συμπεριλαμβανομένων αυτών στις εκκλησίες), ο οποίος ανάμεσα σε άλλα είχε διακηρύξει ότι η πανδημία είναι αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες συμπτώματα της νόσου και υποβλήθηκε χθες σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο έδειξε θετικό αποτέλεσμα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Alpha Κύπρου, ο ίδιος επιβεβαίωσε το γεγονός και ανέφερε ότι τα συμπτώματα που έχει είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή. Ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μητροπολίτης Μόρφου δεν είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19 και αρκετές φορές σε δημόσιες τοποθετήσεις του, αντιτίθεται σθεναρά σε ότι έχει να κάνει με τον κορωνοϊό. Μάλιστα πρόσφατα οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της ποινικής δίωξης εναντίον του, για τη θεία λειτουργία και καθαγιασμό των υδάτων, ανήμερα Θεοφανείων στην Ευρύχου και μετά την άρνησή του να πληρώσει το κορωνο-εξώδικο των €300 που του επιβλήθηκε.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal