49-годишен неваксиниран монах от Атон с делта мутация на коронавирус е интубиран

Неваксинираният 49-годишен монах е от т.нар. „руски“ монастир на Свети Пантелеймон в Света Гора, Атон

In other languages: GR


Автор: Йордан Георгиев

Завеждащият интензивното ковид отделение на солунската болница „Папаниколау“ г-н Никоас Каправелос заяви, че в четвъртък е бил хоспитализиран 49-годишен мъж, който е първият случай с делта мутацията на коронавирус в Солун.

Според информацията на grtimes.gr става въпрос за 49-годишен монах, който се намира в критично състояние в интензивното ковид отделение на Главната болница „Папаниколау“ в Солун. Монахът е бил неваксиниран. Случаят с този монах пристесни сериозно гръцките власти, че може и други монаси от Атон да са заразени с този по-опасен щам на коронавируса.

Това е инцидент, който ни тревожи изключително много, защото мъжът е само на 49 години и е живял в скит, което означава, че е имал контакт с поклонници. С други думи, той не се е разболял заради хиперактивност. Той пристигна сам в болницата на 02 юли 2021, след като е боледувал в продължение на 10 дни. В последните 24 часа е почувствал тежък задух и дихателна недостатъчност, в резултат на което беше откаран незабавно в интензивното отделение на болницата, където се намира и до днес в критично състояние. Освен това, той беше неваксиниран“, заяви г-н Никос Каправелос.

Г-н Каправелос отбеляза, че вирусът вече не дава никакви предупреждения: „Ако в момента преобладава взривоопасната смес, която започна с облекчаване на мерките и се комбинира с неносенето на маска, плюс многото неваксинирани, тогава нещата ще станат много трудни. Дори сега трябва да направим всичко възможно, за да спрем четвъртата вълна“.

(Обновено в 00:14 на 10 юли 2021)

49-годишният монах, заразен с делта мутацията на коронавирус е починал

49-годишният неваксиниран монах, който се намира в интензивното отделение на солунската болница „Папаниколау“ и който според моята информация вече се е споминал беше от „руския“ Монастир на Свети Пантелеймон в Света Гора…

Надявам се, че някой „свети старец“ не го е хванал за гърлото, от тези, които вместо за молитва и броеница в прилежащите им скитове, публикуват убийствени писма и текстове, като заблуждават и биват заблуждавани, ставайки морални извършители на самоубийство на много глупави и покорни хора…

За съжаление, конкретният монах не е единственият, който рискува и в крайна сметка изгуби своя живот, понеже е слушал заблудените еретици и човекоубийци „гуру“ на една „църква“, чужда на Едната, Свята, Католическа и Апостолска Църква.

Дано да е последният, но това наистина зависи от свободната воля на всеки.

Волята свободна, изборът свободен, затова и Съдът (Божият) е безпристрастен. Амин“, коментира на своята Facebook страница Архимандрит Романос Анастасиадис от полуавтономната Църква на Крит, Вселенска Патриаршия.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal