ПОЗОРНО: Българският проруски ченгеджийски сайт „Православие.БГ“ хули Вселенския Патриарх Вартоломей и Митрополита на Италия Поликарп


Автор: Doxologia Infonews

Поредните хули и манипулации от българския проруски, комунистически и ченгеджийски сайт Православие.БГ.

Този път мишената са (както винаги) Вселенският Патриарх г-н г-н Вартоломей, Митрополита на Италия г-н Поликарп, гърците, фанариотите и прочие и прочие православни християни, противници на руските интереси и московските еклисиологични ереси.

Публикацията в „Православие.БГ“ е преведена от руския агент в църковните среди в България Андрей Романов, а източникът е кремълският пропаганден сайт за фалшиви новини и хули срещу Църквата – Союз православных журналистов (СПЖ).

В пропагандната публикация се говори за срещата на Митрополита на Италия Поликарп с Папа Франциск във Ватикана.

От Doxologia Infonews няма да цитираме текста на „Православие.БГ“, за да не ставаме и ние проводници на московските интереси.

Но ще попитаме, съгласни ли са Българският Патриарх Неофит и останалите лица, посочени като духовни надзорници на въпросния сайт, с тази поредна хула срещу Майката Църква Вселенската Патриаршия? Съгласни ли са и с всички останали хули, лъжи и манипулации, публикувани във въпросния сайт, наричащ себе си „Православие.БГ“? По-редно е този сайт да се нарича „Русославие.БГ“.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal