Московската Патриаршия, следвайки учението на „руския бог“, иска педофилите да бъдат кастрирани

In other languages: UKR


Автор: Александър Иванов

Поредният позор, поредното отдалечаване на Московската Патриаршия от Господа Иисуса Христа и Неговото Учение за любов, милосърдие и справедливост.

Известният със своите одиозни, антихристиянски, антихуманни и антидемократични изказвания и възгледи Волоколамски Митрополит Иларион Алфеев коментира предложението на руските власти да въведат пожизнен надзор за педофилите в Русия, да поставят специални печати в техните документи за самоличност, както и да бъдат кастрирани заради извършени от тях сексуални престъпления срещу непълнолетни.

Иларион Алфеев заяви, че всички мерки, насочени към защита на децата, трябва да бъдат приветствани.

Предложенията са много разумни, балансирани и основани на факти. А фактите показват, че за съжаление у нас се случват много лоши неща. Нуждаем се от извънредни мерки“ – каза Волоколамският Митрополит.

Чудим се, Иларион кой бог следва и чие учение. Със сигурност „богът на руското православие“, който учи на убиване, отмъщение, алчност, скъперничество и т.н. Но не и Богът на Християнството, Богът на любовта, Богът на милосърдието и т.н.

Християнството и Православната Църква категорично отхвърлят подобни разбирания за правосъдие и справедливост, като кастрирането на педофили.

В тази връзка, тъй като Иларион Алфеев достатъчно е показал, че не е християнин, няма църковно съзнание, а вместо това се занимава единствено и само с несвойствени за един християнски епископ неща – интриги, мръсотии, зло, тогава по-добре е да си свали расото и да напусне йерархията на Московската Патриаршия. Православната Църква няма нужда от едни психично болни насилници и безбожници в раса.

Важно е да се отбележи, че руснаците в Русия са едни от най-развратните хора, масово мъжете там са феминизирани хомосексуалисти или педофили, а жените – порно актриси и труженички. Масово сред йерархията и клира на Московската Патриаршия има хомосексуалисти и педофили с обвинения.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal