Българският Патриарх Неофит не служи и на празника на Света Неделя. Той продължава да е в тежко здравословно състояние


Автор: Doxologia Infonews

На 07 юли 2021 – празникът на Света Неделя – Негово Блаженство Българският Патриарх и Софийски Митрополит г-н г-н Неофит за пореден път не служи. Той не е служил от твърде много време, което не е нормално (да не кажем недопустимо с оглед Свещените Канони) за един епископ, в случая патриарх, за когото Синодът твърди, че е в отлично здраве.

Въпреки че от Българската Патриаршия непрекъснато лъжат и твърдят, че Патриарх Неофит е в отлично здраве, според последната ни актуална информация, и към днешна дата Предстоятелят продължава да е в тежко здравословно състояние и неадекватен, а лицата от неговото обкръжение, които се грижат за него, правят каквото си пожелаят в интерес на техните лични амбиции и материално-финансови интереси.

От Българската Патриаршия и Софийска Митрополия са забранили да се изнася каквато и да е официална информация за Патриарха, за да може общественото внимание да не бъде насочено към него като по този начин хората от тясното му обкръжение да правят спокойно каквото си поискат с него, с патриаршеската му документация и поверените му материални активи.

Укриването на информация от страна на БПЦ продължава, но Doxologia Infonews продължава да следи отблизо състоянието на Патриарх Неофит и събитията около него.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal