Ο Μητροπολίτης Προύσης στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας | AUDIO & ΦΩΤΟ


Τα γραφεία της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου επισκέφτηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου, ο Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Μητροπόλεως Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό.

Εκεί έλαβε λαμπρής υποδοχής από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας κ. Δαμασκηνό όπου συζήτησαν διάφορα θέματα και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Κατόπιν συνομίλησε με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεώργιο Περάκη καθώς και τους εκκλησιαστικούς υπαλλήλους των γραφείων προσφέροντας τους αναμνηστικές ευλογίες.

Στη συνέχεια ο Ιεράρχης του Οικουμενικού Θρόνου, ο οποίος αυτές τις ημέρες ήταν προσκεκλημένος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Επισκόπου Δορυλαίου, ώστε να μετέχει στις εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις της Μονής, ξεναγήθηκε και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως, “Μαρτυρία “, από τον Διευθυντή του Σταθμού κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη και τον Τεχνικό Διευθυντή Πρωτ. Κων/νο Θωμαδάκη, ενώ παραχώρησε συνέντευξη ζωντανά στο ράδιο συνομιλώντας με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Δαμασκηνό απευθύνοντας προς το ακροαματικό κοινό χαιρετισμό του Οικουμενικού μας Πατριάρχου, τον οποίο και εκπροσωπούσε.Μετά το πέρας της συνέντευξης ο Δ/ντής του Σταθμού προσέφερε την αναμνηστική πλακέτα του Γραφείου Τύπου και του Ρ/Σ Μαρτυρία στον αγαπητό Ιεράρχη ως ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης.

Πριν την αναχώρηση του ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα και στους χώρους του Κεντρικού Συσσιτίου της Μητροπόλεως όπου χαιρέτισε το προσωπικό και τους εθελοντές μοιράζοντας τους αναμνηστικές ευλογίες.

Πηγή: Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal