Ο Αρχιμαφιόζος και πρωτοδιάκονος Βαντίμ Νοβίνσκι από την Ρωσική εν Ουκρανία Εκκλησία: Η Εκκλησία της Ουκρανίας είναι ένα βρωμισμένο και λερωμένο ελληνικό (ή ισταμπούλικο) διαμέρισμα

In other languages: BG


Του Αρχιμανδρίτη Ρωμανού Αναστασιάδη

Ο διάσημος Ουκρανός πολιτικός και μέλος της ουκρανικού κοινοβουλίου, πρωτοδιάκονος Βαντίμ Νοβίνσκι„, σύμφωνα με το „Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr“ (στην πραγματικότητα πρόκειται για Ρώσο αρμενικής καταγωγής που πολιτογραφήθηκε „Ουκρανός“ πριν από λίγα χρόνια, επί των ημερών του προδότη και φυγά πρώην Προέδρου της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς), υβρίζει χυδαία στο Πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου ολόκληρο το Γένος μας, με τους εξής πρωτοφανείς λόγους:

… Φανταστείτε πως ζούμε σε ένα τόσο όμορφο, καθαρό και προσεγμένο διαμέρισμα. Θέλουμε λοιπόν να αφήσουμε αυτό το όμορφο σπίτι για να πάμε να ζήσουμε σε ένα βρωμισμένο και λερωμένο διαμέρισμα και μάλιστα ενοικιαζόμενο; Θέλουμε να μένουμε εκεί; Αφού δεν είναι δικό μας διαμέρισμα, είναι ένα ελληνικό διαμέρισμα, ή μάλλον ένα ισταμπούλικο διαμέρισμα“…!!!

Κατά τον Νοβίνσκι λοιπόν, η Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Ουκρανίας είναι ένα „βρωμισμένο και λερωμένο ελληνικό (ή ισταμπούλικο) διαμέρισμα„!!!

Αυτόν τον Αρχιμαφιόζο πράκτορα του Κρεμλίνου και τις ύβρεις του κατά του Πατριάρχη του Γένους και του Ελληνισμού συνολικά αναδημοσιεύει η „Ρομφαία“ του κ. Αιμίλιου Πολυγένη χωρίς καν ένα σχόλιο αποδοκιμασίας για τις χυδαίες ύβρεις του κατά του Γένους μας, κατά της Ιστορίας μας, κατά των Προγόνων μας που έχυσαν τα αίματά τους στης Αλησμόνητες Πατρίδες…

Πέφτουν οι μάσκες. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

Πηγή: Facebook

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal