Ντροπιαστική επίθεση αντιεμβολιαστών: Ύβρισαν εντός του Ιερού Ναού τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα εξαιτίας των εμβολίων | VIDEO

In other languages: BG


Ένταση επικράτησε προχθες, Τρίτη 27 Ιουλίου 2021, μετά το πέρας του Εσπερινού της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νεαπόλεως στην Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που μιλούσε για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας, κάποιοι αντιεμβολιαστοί, χυδαίοι και ανάξιοι άνθρωποι άρχισαν να ουρλιάζουν «αίσχος» και «ντροπή σας», ενώ μάλιστα του επιτέθηκαν και φραστικά. Επικράτησε ένταση στον Ιερό Ναό.

Μπράβο στον Άγιο Νεαπόλεως. Είναι άνθρωπος του Θεού και της αγάπης.

Ο Μητροπολίτης Βαρνάβας είναι άξιος Επίσκοπος. Αγαπά τους ανθρώπους και θέλει να ζούνε. Δεν θέλει να πεθάνουν, γι ‘αυτό τους ενθαρρύνει να εμβολιαστούν. Μόνο ο διάβολος και οι οπαδοί του είναι εναντίον του εμβολίου επειδή ο πονηρός θέλει να πεθάνουν οι άνθρωποι.

Ο Χριστός είναι ΖΩΗ και ο διάβολος ΘΑΝΑΤΟΣ! Το εμβόλιο είναι δώρο Θεού!

Εάν απορρίψετε το δώρο του Θεού, τότε αποδέχεστε την πρόταση του διαβόλου να μολυνθείτε από κορωνοϊό και να μολύνετε άλλους, προκαλώντας τους θάνατο.

Εάν θέλετε να είστε η αιτία θανάτου του συνανθρώπου σας, τότε μην εμβολιαστείτε!

«Όταν ιστοσελίδες εκκλησιαστικών ειδήσεων αποκαλούν „πιστούς“ τους εγκάθετους και πολιτικά υποκινούμενους υβριστές που εντός του Ιερού Ναού και κατά την ώρα της λατρείας αποκαλούν „αλήτη“ έναν Επίσκοπο, καταλαβαίνετε για τι σκοπιμότητες μιλάμε…

Ας τους κρίνει όλους ο Θεός.Όσο για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα, πήρε ένα μεγάλο στεφάνι από τον Χριστό για την παρρησία και το θάρρος με τα οποία ορθοτομεί τον λόγο της αληθείας.

Οι υβριστές του και όσοι τους επιδοκιμάζουν θα λάβουν εν καιρώ την απάντηση του Πνευματικού Νόμου.

Σκληρόν γαρ προς κέντρα λακτίζειν», έγραψε στο Facebook ο Αρχιμανδρίτης Ρωμανός Αναστασιάδης από την Εκκλησίας της Κρήτη.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal