Μητροπολίτης Βελγίου: Πειθαρχήστε στα κελεύσματα των Αρχών για την ασφάλεια σας από τις πλημμύρες

In other languages: ENBG


Την συμπάθειά της στους συγγενείς των θυμάτων μετά τα έκτακτα και πρωτοφανή για την εποχή καιρικά φαινόμενα και τις φυσικές καταστροφές που αυτά προκάλεσαν στην Επικράτεια του Βελγίου και συγκεκριμένα στην Επαρχία της Λιέγης εκφράζει ο Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και Εξαρχία Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου μετά τα έκτακτα και πρωτοφανή για την εποχή καιρικά φαινόμενα και τις φυσικές καταστροφές που αυτά προκάλεσαν στην Επικράτεια του Βελγίου και συγκεκριμένα στην Επαρχία της Λιέγης, δέεται στον Διακυβερνώντα τα σύμπαντα Κύριο και Θεό να μην επιτρέψει περεταίρω φυσικές καταστροφές, εκφράζει την συμπάθειά της στους συγγενείς των θυμάτων και παρακαλεί τους πιστούς, οι οποίοι διαμένουν στις πληγείσες περιοχές, να πειθαρχήσουν στα κελεύσματα των Αρχών για την ασφάλεια και προστασία τους.

Δυστυχώς, η κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της οικολογικής κρίσεως συνηγορούν στην έξαρση παρόμοιων φυσικών καταστροφών και για τον λόγο αυτό η οικολογική ευαισθητοποίηση, πλέον, είναι παραπάνω από αναγκαία. Καλή δύναμη και κάθε στήριξη στους πληγέντες αδελφούς.

Πηγή: orthodoxia.be

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal