Μετάλλαξη Δέλτα: Διασωληνωμένος 49χρονος μοναχός από το Άγιο Όρος – Δεν είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Ο 49χρονος ανεμβολίαστος μοναχός ήταν από το «ρώσικο» Μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος, στο Άγιο Όρος. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

In other languages: BG


«Στην αποκάλυψη πως την Πέμπτη εισήχθη στη ΜΕΘ του Παπανικολάου ο πρώτος ασθενής με τη μετάλλαξη Δέλτα», προχώρησε σε συνέντευξή του ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείο Νίκο Καπραβέλος.

Σύμφωνα με το grtimes.gr πρόκειται για έναν 49χρονο μοναχό, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου «Παπανικολάου». Μάλιστα ο μοναχός, όπως ανέφερε ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου, Νίκος Καπραβέλος, είναι ανεμβολίαστος. «Έχει σημάνει συναγερμός στο Άγιο Όρος», τόνισε χαρακτηριστικά.

1ο κρούσμα της Δέλτα σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη

«Είναι ένα περιστατικό που μας ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί ο άνθρωπος είναι μόλις 49χρονών και ζούσε σε σκήτη γεγονός που σημαίνει ότι ήρθε σε επαφή με προσκυνητές. Δεν νόσησε δηλαδή λόγω υπερκινητικότητας. Ήρθε στο νοσοκομείο στις 2 Ιουλίου έχοντας νοσήσει ήδη ένα δεκαήμερο και μέσα σε δύο 24ωρα αισθάνθηκε έντονη δύσπνοια και αναπνευστική ανεπάρκεια με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε κρίσιμη κατάσταση. Επιπλέον ήταν ανεμβολίαστος» αναφέρει στο GRTimes, ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος.

Ο κ. Καπραβέλος σημείωσε ότι ο ιός πλέον δεν δίνει καμιά προειδοποίηση, λέγοντας: «Εάν κυριαρχήσει το εκρηκτικό μείγμα που ξεκινά από την χαλάρωση των μέτρων και συνδυαστεί με τη μη χρήση μάσκας και τους πολλούς ανεμβολίαστους, τότε τα πράγματα θα γίνουν πάρα πολύ δύσκολα. Πρέπει ακόμη και τώρα να κάνουμε όλα αυτά που πρέπει για να σταματήσουμε την επέλαση ενός τέταρτου κύματος».

(Τελευταία ενημέρωση, 00:14 π.μ. 10 Ιουλίου 2021)

Ο 49χρονος μοναχός έχασε την μάχη με την μετάλλαξη Δέλτα

«Ο 49χρονος ανεμβολίαστος μοναχός στη ΜΕΘ του Παπανικολάου, που σύμφωνα με πληροφορίες μου μάλλον ήδη κατέληξε, ήταν από το „ρώσικο“ μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος, στο Άγιο Όρος…

Ελπίζω να μην τον πήρε στο λαιμό του κάποιος „άγιος γέροντας“, από αυτούς που -αντί για προσευχή και κομποσχοίνι στα υποτιθέμενα ασκηταριά τους- δημοσιεύουν δολοφονικές επιστολές και κείμενα, πλανώντες και πλανώμενοι, γινόμενοι ηθικοί αυτουργοί της αυτοχειρίας πολλών ανοήτων και ευπειθών…

Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος δεν ήταν ο πρώτος που ρίσκαρε, και τελικά έχασε, τη ζωή του, επειδή άκουσε τους πλανεμένους αιρετικούς και ανθρωποκτόνους „γκουρού“ μιας „εκκλησίας“ αλλότριας προς την Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία.

Μακάρι να είναι ο τελευταίος, αλλά αυτό εξαρτάται, όντως, από την ελεύθερη βούληση του καθενός.

Ελεύθερη η βούληση, ελεύθερες οι επιλογές, γι’ αυτό και αδέκαστη η Κρίση. Αμήν.», σχολίασε ο Αρχιμανδρίτης Ρωμανός Αναστασιάδης από την ημιαυτόνομη Εκκλησία Κρήτης.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal