Старецът Ефрем, Игумен на Ватопедския Монастир остава интубиран, но без висока температура | COVID-19

In other languages: GREN RO


Автор: Йордан Георгиев

Има положителни новини относно здравето на обичания в Православния свят Старец Ефрем от Ватопедския Монастир, който на 28 май 2021 беше приет в атинската болница „Евангелизмос“ положителен за коронавирус. Според източници на orthodoxtimes.gr Старецът Ефрем остава все още интубиран, но без висока температура.

През последните няколко дни лекуващите го лекари са оптимисти що се отнася до здравословното му състояние, тъй като от няколко дни тялото му реагира на медикаментозното лечение.

Известният в Православния свят Стерец Ефрем, който на 05 юни навърши 65 години, остава все още интубиран от деня, в който лекуващите лекари преценят, че нивото на кислород в тялото му е опасно ниско.

Екипът от лекари, който наблюдава игумена, поддържа постоянна комуникация с Вселенската Патриаршия и администрацията на Света Гора, Атон.

Тук трябва да се отбележи, че същият медицински екип, който се грижи за Архимандрит Ефрем помогна на Архиепископите на Албания Анастасий и на Атина Йероним да преборят смъртоносната коронавирусна болест.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal