Сергей Лавров отново обвини САЩ в „разцепване на Православието“ и добави, че на Запад учат децата, че „Христос е бисексуален“


Автор: Александър Иванов

САЩ стана пример за откритата държавна намеса в делата на Църквата, стремейки се към разцепление на Светото Православие.“ Това се казва в статия на руския външен министър Сергей Лавров във вестник Коммерсантъ.

Според Лавров, без да се позовава на доказателства, „в училища в някои западни страни децата били убеждавани, че Иисус Христос е бисексуален“.

От Doxologia Infonews припомняме, че не е работа на Лавров да се меси в образователната дейност на Запада и че е по-добре да погледне на какво учат децата в Русия: като например на това, че християни и мюсюлмани вярват в един Бог, на това че Бог обича повече хетеросексуалните и по-малко хомосексуалните, на това че Вселенският Патриарх Вартоломей е еретик и сатанист, на това че хомосексуалните трябва да бъдат избивани и прочие антихуманни и антихристиянски възгледи.

Това, че в САЩ има различни групи хора, които не вярват в Бога или се гаврят с него, не означава, че всички хора в САЩ са такива. Както например това, че в Русия има различни групи хора, които не вярват в Бога и се гаврят с него, не означава, че в Русия всички са такива.

Нека да кажем, че ако в САЩ учат децата, че Христос бил бисексуален, в Русия изобщо не учат децата, че има Христос.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal