Патриарх Неофит е приет в тежко състояние в неврологичното отделение на болница Токуда

In other languages: MK UKRRUS – GR


Автор: Doxologia Infonews

Днес разтревожени и притеснени за здравето на Българския Патриарх Неофит служители от Софийска Митрополия се свързаха с нас, за да ни съобщят, че късно вечерта на 15 юни срещу 16 юни 2021, Патриархът е бил тайно транспортиран по спешност до неврологичното отделение на болница Токуда в столицата.

Мистериозната акция отново е била организирана от близките до него хора – високопоставени служители и духовници, на които е поверена грижата за здравето му. И всичко това при пълна „секретност“, за да не достигне тази информация до обществеността и средствата за масова информация.

Служители от Софийска Митрополия са разбрали за среднощната акция в ранните часове на днешния ден. Разбира се, служителите постъпвайки евангелски решиха да споделят на Doxologia Infonews своите сериозни притеснения за случващото се с Предстоятеля на нашата поместна църква.

Патриарх Неофит е приет в неадекватно и вероятно тежко състояние. Към този момент състоянието му е стабилизирано и без ясна дългосрочна прогноза.

Бог да помага на България Патриарх и да просветли с ум, разум и вяра в Бога тези хора около него, които прикриват истинското му здравословно състояние и не искат тази информация да стане достояние за вярващия народ, който да отправи молитвите си към Бога за изцерение на телесните му болежки.

Важно е да се отбележи, че такъв тип секретни оперативни акции са характерни за посткомунистическите общества, мафиотските организации и тайните служби.

Такива маневри по прикриване на действителното здравословно състояние на Предстоятел на поместна Църква може да видим само в България и Руската Федерация!

Изводите остават за вас…

Интересно обаче, къде е Синодът като съборен орган, който да опази здравето на Негово Блаженство.

Надяваме се все пак Патриархът да бъде стабилизиран до Петдесетница и да го видим най-сетне да служи.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal