Начало » Новини » Светът » На 03 юли 2021 в Дюселдорф, Германия ще се състои хиротонията на гласувания за Епископ на Аргируполис Амвросий (Куцуридис)

На 03 юли 2021 в Дюселдорф, Германия ще се състои хиротонията на гласувания за Епископ на Аргируполис Амвросий (Куцуридис)

In other languages: GR


Превод: Йордан Георгиев

Комюнике на Свещената Митрополия на Германия

С радост се съобщава, че епископската хиротония на гласувания за Преосвещен Епископ на Аргируполис г-н Амвросий ще се съсъои в събота на 03 юли 2021 в Свещения Храм на Свети Апостол Андрей в Дюселдорф. Утренята ще започне в 8:30 ч. местно време, а след това и Божествената Литургия, възглавена от Високопреосвещения Митрополит на Германия г-н Августин.

Заради пандемията от коронавирус, присъствието на вярващите в Храма ще бъде ограничено до допустимия брой, съгласно изискванията на местните здравни власти. Утренята и Божествената Литургия ще се предават директно от 9:00 ч. (местно време) в долупосочените социални мрежи на енорията:

YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=cOSW4wMnoS8

FACEBOOK: https://fb.me/e/zdeWD27v

Съобщава се също, че Преосвещеният Епископ ще отслужи първата си Архирейска Божествена Литургия на следващия ден, 2 Неделя след Петдесетница, с начален час 9:00 ч. в същия храм.

Бон, 04 Юни 2021

Източник: agiosandreas.de

Support Doxologia Infonews to continue receiving quality church, religious news

Donate to Doxologia Infonews. Your support is invaluable to us. Thank you!

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46BPBI88984030687601

or through PayPal