Намерен е изчезнал канадски мисионер


Служителят на мисията в Лондон Сити Тайсън Брадли бе открит в безопасност, след като бе съобщено за изчезването му през уикенда.

Мисионерът, родом от Канада, е обявен за изчезнал в полицията на Тауър Хамлетс в събота.

Полицията призова за помощ в Tуитър, като го определи случая като изчезване с „висок риск“.

Изчезването му предизвика призиви за молитва от Лондон Сити Мишън (LCM), организацията, с която Брадли работи от няколко години в английската столица.

През уикенда главният изпълнителен директор на LCM Греъм Милър заяви, че се моли да се види отново с Брадли и да го прегърне.

След призиви за молитва и споделена информация с полицейските власти, LCM сега обяви, че Брадли е намерен и се е върнал у дома.

Благотворителната организация благодари на полицията и поддръжниците за усилията им Брадли да се завърне безопасно у дома.

„През уикенда мисионерът на LCM Тайсън Брадли липсваше и имаше опасения за неговата безопасност. Споделяха се съобщения с молба за вашата подкрепа и молитви при намирането му и ние сме изключително благодарни на хилядите хора, които се застъпиха в молитва заедно с нас за Тайсън в това трудно време,“ се казва в изявление на организацията.

„Изключително сме благодарни на Господ и с удоволствие споделяме, че Тайсън е открит безопасно и сега е у дома. Изключително сме благодарни за усърдните усилия на полицията, която свърши наистина отлична работа.“

Подробности за случая тепърва ще се съобщават.

Източник: Евангелски вестник

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal