Митрополит Иларион Алфеев изпитва страх от гейове. В западното изкуство имало гей пропаганда. Не одобрявал участниците, спечелили Евровизия 2021: „Някакви полуголи мъже, женствени, боядисани в непонятни цветове, с боядисани нокти“

Автор: Александър Иванов

Волоколамският Митрополит Иларион Алфеев от Московската Патриаршия изяви загриженост за „наличието на гей пропаганда в западното изкуство, вкл. прикрита такава“, предава Интерфакс.

Наблюдавам с голямо съжаление какво се случва. Виждам, че гей пропагандата се извършва не само открито, но и чрез по-прикрити начини“ – каза маестро Лари.

Той се оплака, че „днес в западното изкуство има правила, които не само не позволяват да изразява нещо, противоречащо на гей пропагандата, но всъщност изискват тази пропаганда да се случва. Това се прави с цел да се вдъхновят хората с идеята, че това е нормален начин на живот и че ЛГБТ движението заслужава всякаква подкрепа“.

Лари нарече появата на членовете на италианската група Måneskin, която спечели Евровизия 2021 – „доста отвратителна“.

Някакви полуголи мъже, женствени, боядисани в непонятни цветове, с боядисани нокти. Това не е пряка гей пропаганда, но въпреки това е съвсем откровена и ще съжалявам много, ако стандарти от нози вид триумфират в нашето руско изкуство.“ – каза още Волоколамският Митрополит Иларион.

Важно е да се отбележи, че руснаците в Русия са едни от най-развратните хора, масово мъжете там са феминизирани хомосексуалисти а, жените – порно актриси и труженички, масово сред йерархията и клира на Московската Патриаршия има хомосексуалисти и педофили с обвинения. Така че, хубаво е Митрополит Иларион първо да погледне своята кремълска Московска Църква, а след това да говори за Запада.

DONATE TO DOXOLOGIA INFONEWS

BANK: Eurobank Bulgaria AD (Postbank)

IBAN: BG46 BPBI 8898 4030 6876 01

or through PayPal